Nu är det över...

... min iPhone går inte att rädda *snyft* Ingen garanti kvar och då var hemförsäkringen räddningen. Så jag kommer få en ny telefon om 2-3 veckor!!! Hur ska jag klara mig så länge utan min iPhone?? JA, jag erkänner att jag är beroende av den, jag har ju allt i den. Inte ALLT kanske men mycket, alla telefonnummer, födelsedagar, kalender och massa mer. Sen använder jag ju telefonen till så mycket mer än bara ringa och messa. Men men, det ska väl gå.

Jo, jag har blivit blondare föresten. Fixade det igår och det blev väldigt ljust, vanesak. Köpte silverschampo idag som ska ta bort det gula i färgen. Känns skönt att vara riktigt ljus. Håret har ju mörknat av två graviditeter och så.

Var och tog ett sköldkörtelprov idag, får svar senast fredag. Hoppas att det visar något så min ångest beror på det då kanske den kan försvinna snart.

Inget tecken på liv...

...i min iPhone. Så jag har inte ett nummer till någon någonstans :o( Har satt i SIM-kortet i en gammal telefon så ni kan ringa till mig, men jag kan inte nå er innan jag fått ordning på iPhonen. Får väl lämna in den och hoppas att det går att fixa.

I övrigt så är det inget bra alls med mig. Mått jättedåligt idag och blir galen på den svenska sjukvården snart, ingen ordning på något. Jag har helt tappat förtroendet för dem nu, så himla ledsen...

Sovtime...

4 veckor kvar.

Då har vi 4 veckor kvar sen börjar Micke jobba. Tänk att 4 veckor redan har gått, helt galet. Vore trevligt med lite finare och varmare väder men det är ju inget man kan råda över.
Idag har jag och Emilia varit och handlat själva. Jag var och bytte klockan jag fick av mina älsklingar i födelsedagspresent också. Svårt det där med klocka tycker jag, men jag hittade en riktigt bra med lite bling bling på. Annars har vi inte gjort så mycket idag. Igår var Mickes familj här och firade mig lite i efterskott, fick pengar så jag ska köpa mig en parfym. Funderar på att beställa på nätet, men frågan är om man kan lita på att det är äkta parfym/edt man får. Någon som vet någon bra sida att beställa på så lämna gärna en kommentar!

Emma har upptäckt sina fötter och kan nästan vända sig från rygg till mage, så nu ligger hon och sover halvt på mage halvt på rygg. Hon jollrar så sött och är så mysig. Emilia hon pratar för fullt och hittar på bus som vanligt.

Annars är det väl lugnt. Ska ringa min läkare imorgon och hoppas jag får tag på henne. Hon skulle ringt i onsdags då vi hade telefontid bokad och hon skulle följa upp höjningen av medicinen, men hon har inte ringt, irriterande! Kan ju ha hänt något men då borde ju någon annan ringt. Så jag får ringa imorgon och kolla.

Jag är så pysselsugen, men det är inte lätt att få något gjort här hemma med en liten Emilia i hasorna. Hon ska ju helst sitta i knät så fort jag börjar göra något, sitter jag bara i soffan så leker hon så fint själv så. Riktig liten bustjej.

Min iPhone har blivit sjuk också, den stänger av sig själv hux flux och kan ta evigheter att sätta på igen. Ska göra en återställning på den, men känns lite sådär, är rädd att alla kontakter och sånt försvinner. Inte roligt.

Tripp till Göteborgstrakten!

Då var vi hemkomna efter några dagar hos pappa. Vi åkte ner i onsdags och var inne i Göteborg och fikade och kikade lite affärer, måste säga att jag saknar INTE att bo där, så tjockt med folk och trafik. Räcker att åka dit någon gång emellanåt. Var inne på Zara och köpte en kofta till Emilia, de hade inte alls mycket som var av intresse. Hade tänkt kika lite kläder till mig, men jag är inte sugen på att köpa kläder nu.
Vi grillade när vi kom hem och åt jordgubbar, hallon och glass. 

I torsdags fyllde lilla jag år. Fick en klockan av mina älsklingar och pengar av pappa. Karin hade varit ute på morgonen innan hon åkte till jobbet och plockat blommor och skrivit en liten lapp till mig. När vi åtit frukost åkte vi till Bäckebol och gick på IKEA och kollade ut sängar till tjejerna och åt lunch. Jag var inne på Stoff o Stil en sväng och kollade lite tyger och köpte en vaxduk som vi kan ha som underlag när tjejerna ritar och pysslar. Hade tänkt köpa mer tyger men beställer via deras hemsida istället, mycket enklare.
På vägen hem köpte vi middagsmat och en tårta. Lagade mat och åt gott och innan Emilia kröp i säng åt vi tårta *mums*. Emilia fick sockerkick och låg som en durasellkanin i 1½ timme innan hon somnade. Så det blir inget socker för henne så snart innan läggdags någon mer gång.

Idag efter en god frukost så packade vi ihop och åkte till brorsan med familj och fikade på vägen hem. Jag fick lotter i present av dem och vann "storvinsten" på 10 kronor!! När vi kom hem så åt Emilia lite mat och jag packade upp innan vi packade ut oss i bilen och åkte till några vänner och grillade och umgicks. Barnen lekte för fullt och det var supertrevligt. Vi kom hem för en timme sedan och jag nattade Emilia, hon somnade med armen om mig, så sött.

Nu ska jag snart krypa ner och sova.

Long time och mycket har hänt!

Oj vad det var länge sedan jag bloggade nu. Har inte hunnit sitta vid datorn knappt men nu ska jag försöka uppdatera lite. Micke har haft 3 veckor semester redan, helt sjukt vad tiden går fort. Första veckan var vi bara hemma och den andra veckan så packade vi bilen och drog ner till Lysekil och bodde i Mickes föräldrars villavagn. Vi fick en härlig vecka med bra väder. Emilia stortrivdes och sprang omkring för fullt så vi fick inte många lugna stunder att sitta ner. Första dagen var jag superstressad och kände bara för att packa ihop och åka hem men det lugnade sig och till slut kunde jag njuta.

Vi gjorde lite utflykter och på onsdagen var vi på Nordens ark och en sväng till Smögen. På Nordens ark såg vi massa djur och Emilia tyckte det var jättekul att gå och titta. Hon ville helst gå hela tiden, men hon fick allt sitta i vagnen emellanåt. Smögen var inte så mycket att ha, jag har inte varit där tidigare och såg fram emot att åka dit, men ack så besviken jag blev. Gick och tittade lite på bryggan som bara bestod av massa affärer och restauranger och så åt vi mat på ett ställe innan vi åkte hem. Vi åt varmrökt makrill med färskpotatis och romsås, Emilia tyckte det var supergott.
Vi gick i Lysekil och tittade en dag också och var ute och åt. Emilia är så duktig när vi är ute och äter och säger tack till servitriserna och ler som en sol. Micke köpte lite kläder men jag hittade inget, känner mig inte sugen på att köpa kläder när jag inte trivs med mig själv, vill försöka komma i form lite innan jag shoppar igen.
Det var riktigt skönt att vara i vagnen själva och äta gott och mysa. På söndagen kom Mickes föräldrar och då blev det rätt jobbigt för mig. Vi hade ju t ex plockat undan ömtåliga saker så inte Emilia skulle göra sönder något och när de kom så plockade Mickes mamma fram saker igen vilket gjorde att vi fick hålla stenkoll på Emilia. Sen var vi fler som skulle hålla i trådarna gällande mat och så och det blev lite stressigt och när jag blir stressad så märker ju tjejerna det och amningen blev lidande och Emma blev ju ledsen såklart. Och i all välmening undrade Mickes mamma vad det var vilket gjorde mig ännu mer stressad och jag kunde inte förklara för dem vad som var fel eftersom de inte kan förstå hur jag mår och att inte medicinerna hjälper osv så det slutade med att jag gick och la mig och grät mig till sömns. Måndagen blev väl inte mycket bättre men då var det dags att åka hem. På vägen hem stannade vi på Torp i Uddevalla och åt middag och kikade i affärer innan vi åkte vidare hem.

Sen har vi varit hemma och gjort lite dagsturer bara. Vart och kollat lite utemöbler bland annat och så har vi städat och grejat här hemma. Jag har pysslat med tjejernas lekkök lite och idag har vi varit i Lidköping hos Mickes mormor och morfar.

Här kommer lite bilder.

Så här ser vagnen ut.

Ligger så mysigt precis vid klipporna...

Här är vi, tog kort med timern på kameran. Blev ju rätt bra...

Paus hos ormarna under vandringen på Nordens ark

Pappas axlar är bra att rida på när vi är på väg till bilen...

Lilla Emma, söt som socker...

Lilla Emilia, söt socker hon också såklart


Nej, nu ska jag gå och sova.

6 timmar shopping!

I fredags så körde vi Micke till station vid 11 för han skulle åka till Göteborg och gå på Iron Maiden. Jag och tjejerna tog en långtur på stan och på Elins Esplanad. Emilia var såååå duktig och satt så snällt i vagnen. Vi köpte mest kläder till henne då hon har vuxit ur en del kläder i garderoben. Fyndade en hel del faktiskt, var bland annat på Barnkupolen och hittade en klänning, 4 t-shirts och en kjol som det var 50% på och allt det gick på 500 kr. Sen blev det en klänning på Lindex 30%, och en top 40% och en luvtröja på KappAhl.
På kvällen när det var läggdags blev det kaos efter att Emma vaknade och vart superledsen och Emilia blev på bithumör. Men efter många om och men så somnade hon.

Igår blev det en lugn hemmakväll med film och idag har jag varit själv inne i stan och köpt en bikini till mig, 3 korgar till hatthyllan, bikinibyxor och en tröja och ett hårband till Emilia. Det var riktigt skönt att komma iväg lite själv, händer ju inte allt för ofta.
Mickes bror kom hit och fikade och sen åt vi mat innan Emilia nattades och somnade så gott. Sen har det varit hårdrock för hela slanten. SVT har stått på sedan klockan 18 men det var först vid 21 tiden som det blev riktigt bra, då gjorde Metallica entré.

Nu ska vi sova!

RSS 2.0