Nu är jag på G!

Vilken resa jag gjort det senaste. Har fått tillbaka livsgnistan helt och hållet och har en energi som inte går att jämföra med den nivån jag låg på tidigare.
Har trappat ner mina mediciner och märker ingen försämring i hur jag mår! Att jag vågat börja trappa ner är för att jag gjort omställningar i kosten och tar även ett kostillskott som går direkt ut till cellerna. Började med detta i december både jag och tjejerna. Vi har tagit bort gluten och alla mjölkprodukter och försöker få i oss så lite E-nummer som möjligt och köper mer ekologiskt. Probiotika och D-vitamin står också på dagens intag.

Resultat av detta är att Emilias hosta som hon haft i närmare 2 år har försvunnit. Hon är inte längre rosslig i lungorna och hostar inte ens vid ansträngning. Hon är för första gången i sitt liv normal i sin mage vilket är skönt. Utslagen är fortfarande kvar men inte hela tiden utan de kommer och går. Men huden tar lång tid att reparera och jag är övertygad om att det kommer bli bra.
Emma som började få samma hosta som Emilia i somras har blivit av med den. Vällingen var det sista gluten som vi tog bort från henne och en vecka efter vi tog bort den var hostan borta. Hon har bara utslag och torrhet på kinderna, andra utslag på kroppen är borta. Hon är fortfarande dålig i sin mage rätt ofta, men hon har svamp i tarmen som kommer ta tid att bli av med. Detta är ett vanligt fenomen hos barn och symtomen är bla. uppsvullnad mage och dålig i magen. Vi försöker att äta så lite socker som möjligt eftersom svampen älskar socker och även mjöl, men mjöl har vi ju tagit bort ändå.
På mig så har det resulterat i mer energi, mycket lugnare temperament, mer tålamod med barnen, gladare, lättare att somna på kvällen, bättre i magen, mindre sjuk (brukar alltid vara förkyld hela vintern, men knappt ingen förkylning alls i vinter), jag har vårkänslor för första gången på så längen jag kan minnas.
Både jag och tjejerna sover också mycket bättre.

Företaget är på gång att dra igång och det är pirrigt och jag känner mig osäker, men bara jag får ut allt på bloggen så kommer det bli bra.

RSS 2.0