Long time och mycket har hänt!

Oj vad det var länge sedan jag bloggade nu. Har inte hunnit sitta vid datorn knappt men nu ska jag försöka uppdatera lite. Micke har haft 3 veckor semester redan, helt sjukt vad tiden går fort. Första veckan var vi bara hemma och den andra veckan så packade vi bilen och drog ner till Lysekil och bodde i Mickes föräldrars villavagn. Vi fick en härlig vecka med bra väder. Emilia stortrivdes och sprang omkring för fullt så vi fick inte många lugna stunder att sitta ner. Första dagen var jag superstressad och kände bara för att packa ihop och åka hem men det lugnade sig och till slut kunde jag njuta.

Vi gjorde lite utflykter och på onsdagen var vi på Nordens ark och en sväng till Smögen. På Nordens ark såg vi massa djur och Emilia tyckte det var jättekul att gå och titta. Hon ville helst gå hela tiden, men hon fick allt sitta i vagnen emellanåt. Smögen var inte så mycket att ha, jag har inte varit där tidigare och såg fram emot att åka dit, men ack så besviken jag blev. Gick och tittade lite på bryggan som bara bestod av massa affärer och restauranger och så åt vi mat på ett ställe innan vi åkte hem. Vi åt varmrökt makrill med färskpotatis och romsås, Emilia tyckte det var supergott.
Vi gick i Lysekil och tittade en dag också och var ute och åt. Emilia är så duktig när vi är ute och äter och säger tack till servitriserna och ler som en sol. Micke köpte lite kläder men jag hittade inget, känner mig inte sugen på att köpa kläder när jag inte trivs med mig själv, vill försöka komma i form lite innan jag shoppar igen.
Det var riktigt skönt att vara i vagnen själva och äta gott och mysa. På söndagen kom Mickes föräldrar och då blev det rätt jobbigt för mig. Vi hade ju t ex plockat undan ömtåliga saker så inte Emilia skulle göra sönder något och när de kom så plockade Mickes mamma fram saker igen vilket gjorde att vi fick hålla stenkoll på Emilia. Sen var vi fler som skulle hålla i trådarna gällande mat och så och det blev lite stressigt och när jag blir stressad så märker ju tjejerna det och amningen blev lidande och Emma blev ju ledsen såklart. Och i all välmening undrade Mickes mamma vad det var vilket gjorde mig ännu mer stressad och jag kunde inte förklara för dem vad som var fel eftersom de inte kan förstå hur jag mår och att inte medicinerna hjälper osv så det slutade med att jag gick och la mig och grät mig till sömns. Måndagen blev väl inte mycket bättre men då var det dags att åka hem. På vägen hem stannade vi på Torp i Uddevalla och åt middag och kikade i affärer innan vi åkte vidare hem.

Sen har vi varit hemma och gjort lite dagsturer bara. Vart och kollat lite utemöbler bland annat och så har vi städat och grejat här hemma. Jag har pysslat med tjejernas lekkök lite och idag har vi varit i Lidköping hos Mickes mormor och morfar.

Här kommer lite bilder.

Så här ser vagnen ut.

Ligger så mysigt precis vid klipporna...

Här är vi, tog kort med timern på kameran. Blev ju rätt bra...

Paus hos ormarna under vandringen på Nordens ark

Pappas axlar är bra att rida på när vi är på väg till bilen...

Lilla Emma, söt som socker...

Lilla Emilia, söt socker hon också såklart


Nej, nu ska jag gå och sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0