6 timmar shopping!

I fredags så körde vi Micke till station vid 11 för han skulle åka till Göteborg och gå på Iron Maiden. Jag och tjejerna tog en långtur på stan och på Elins Esplanad. Emilia var såååå duktig och satt så snällt i vagnen. Vi köpte mest kläder till henne då hon har vuxit ur en del kläder i garderoben. Fyndade en hel del faktiskt, var bland annat på Barnkupolen och hittade en klänning, 4 t-shirts och en kjol som det var 50% på och allt det gick på 500 kr. Sen blev det en klänning på Lindex 30%, och en top 40% och en luvtröja på KappAhl.
På kvällen när det var läggdags blev det kaos efter att Emma vaknade och vart superledsen och Emilia blev på bithumör. Men efter många om och men så somnade hon.

Igår blev det en lugn hemmakväll med film och idag har jag varit själv inne i stan och köpt en bikini till mig, 3 korgar till hatthyllan, bikinibyxor och en tröja och ett hårband till Emilia. Det var riktigt skönt att komma iväg lite själv, händer ju inte allt för ofta.
Mickes bror kom hit och fikade och sen åt vi mat innan Emilia nattades och somnade så gott. Sen har det varit hårdrock för hela slanten. SVT har stått på sedan klockan 18 men det var först vid 21 tiden som det blev riktigt bra, då gjorde Metallica entré.

Nu ska vi sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0