Varför en när man kan ha två?

Det har varit några tuffa dagar och nätter här hemma. Emilia blev ju sjuk i torsdags med feber och hosta. Hon har inte orkat så mycket men har samtidigt överenergi och har långtråkigt så mellan varven så har hon ett "underbart" humör. I söndags var det Emmas tur att få feber, snuva och hosta. Över 40 grader har de haft båda två och söndags efter att Emma sovit ett par timmar så vaknade hon och grät. Hon var så tät i luftvägarna och hade konstig hosta. Hon grät massor och hon var brännhet. Vi började fundera på om det kunde vara krupp, men vi har blivit "hostblinda" eftersom Emilia har haft hosta i 7-8 månader nu. Men igår ringde jag till 1177 och lät dem lyssna på hostan och hon sa direkt "Det är krupp, får hon jobbigt med andningen så tveka inte utan ring efter ambulans". Så igår kväll så satt jag beredd att behöva ringa 112 men som tur var så behövdes det inte. Emilias hosta har blivit värre och hon har det jättejobbigt, framför allt svårt att somna lillstumpan.

Idag har i alla fall elektrikern varit här och fixat nya lampan i badrummet, satt in en jordfelsbrytare och dragit ett eluttag till hallen där nere.
Själv har jag tvättat lite, snickrat ihop en ram till spegeln i badrummet och hade tänkt måla den ikväll, men eftersom Emma vaknar med jämna mellanrum så får jag ta det imorgon innan Micke åker och jobbar.

Vi kommer troligtvis få vår nya altan med tak gjord i år också. Efter att ha fått två offerter som legat löjligt högt i arbetskostnad så har vi hittat en kille som vill hjälpa oss att snickra och det är ju kanonbra.

Nu är det en liten Emma som är på krypande äventyr i hallen där nere...


Kommentarer
Postat av: Caroline

Hej Goding! Vad tråkigt att höra att barnen är sjuka:/ Men när ni är friska och har tid och ork så får ni väldigt gärna komma till Jönköping och hälsa på! :)



Men om du är nyfiken redan nu på hur lägenheten ser ut så kan du gå in här: http://www.styleroom.se/search/albums?q=cgosfeldt



Stor kram på hela familjen! :D

2012-05-16 @ 08:46:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0