Första riktiga utflykten idag!

Idag har Emilia varit på sin första riktiga utflykt med dagis. Hon skulle vara på dagis redan 8.30 för att de skulle vara redo att åka iväg med bussen till Aspö vid 9.00. Vi gjorde i ordning matsäck och packade väskan efter att vi ätit frukost och sen tog vi på oss full regnklädsel och gick upp till bilen. När vi satt oss i bilen så sa jag:

Jag: Usch vilket väder, typiskt när ni ska på utflykt!
Emilia: Ja mamma, men det är skönt att komma ut lite.

Under dagen har jag laserat bastudörren och två hyllplan, dammsugit lite, druckit kaffe, planerat vad som skulle handlas, spacklat lite på en hylla, druckit kaffe igen, busat med Emma och tittat på henne när hon går omkring här hemma. Längre och längre sträckor blir det, hon är så söt.

Klockan 14 åkte vi och hämtade Emilia. De hade haft en jättebra dag. Det hade regnat de första två timmarna sen hade det varit uppehåll. De hade klappat på djuren och fikat och grillat korv. Alla barnen var trötta men nöjda efter en lång och ovanlig dag på dagis.

Vi åkte till MAXI och handlade innan vi åkte hem. Emilia var jätteduktig trots att hon nog var väldigt trött. När vi kom hem åt vi mat och sen var det pyjamasdax. De hann somna båda två innan hockeyn började och den slutade med 5-2 till SVERIGE!!! Nu ser vi fram emot fredag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0