Det är några saker jag undrar över...

Idag har jag varit hos kuratorn och det gick bra. Sen tog jag en sväng på stan och letade (för jäves) efter vårjacka till Emma och så gick jag till Hem & Hobby och köpte lite småprylar. Och det här med vårjacka är det första jag undrar över. Det är inte lätt att hitta, antingen så existerar de inte alls, eller så är de mörka och tråkiga, eller så har de dragkedja på sidan!?!? eller också är de slut i Emmas storlek. Det jag då undrar över är de butiker som inte har några jackor till de minsta små liven, ska de inte ha rätt att ha en fin vårjacka? Jag tycker det är dåligt. Men jag får väl leta vidare.

Det andra jag funderar över är följande: Hur vissa föräldrar tänker. Jag mötte flertalet mammor idag inne i stan som gick med barnvagnar. Mamma är klädda i lätta kläder eftersom det var varmt och så tittar man i vagnen, hur ser det ut där? Jo där är det uppdraget och instoppat och tillstängt för den stackars lilla människan som ligger där inne. Ska de koka sitt barn undrar jag då?!

Det tredje jag funderar över är barnskor på dagis. När jag hämtade Emilia idag så var de ute på gården i vanlig ordning och lekte, Emilia iklädd jeans, tröja och skor i tyg som vi impregnerat. De har ett "vattenbord" som hade kopplats in idag och vatten är ju kanonkul så självklart hade Emilia varit med och lekt där och var (till min fasa) geggig på byxor och skor. Skorna var genomblöta och strumporna likaså. Då tänkte jag genast gummistövlar, men det kan hon ju inte gå med i den här värmen och sen tänkte jag hur jag ska få torrt skorna tills imorgon. Ska man behöva ha flera par skor stående på dagis eller finns det några bra skor som tål en hel del men som ändå inte är varma? Vi köpte ju ett par vita Ecco skinnskor men de är ju inte så smarta att ha på dagis. Ska beställa ett par Reima skor i skinn och se om de är bra, skinn är väl bra tänker jag?!

Nå väl, nu har jag fastnat vid datorn som jag tänkt att jag INTE skulle göra ikväll. Ska ta mig lite frukt och kolla lite på tv innan sängen skriker mitt namn...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0