4 små steg!

Det ökar, nu har Emma tagit 4 små steg. Hon är så go lilla tjejen, har så mycket hittepåsaker för sig och hon och Emilia leker mer och mer tillsammans.

Jag var på Elins Esplanad i torsdags och köpte lite kläder till Emilia. Det var 30% på ett köp på KappAhl så då passade jag på att köpa en pyjamas, en jacka, jeansleggings och trosor. Vi har nu köpt alla hennes utekläder med minst 25% rabatt och det gör ju en helt del. Nu är det bara lilla Emma som ska få en liten fin vårjacka. Hon för en ursöt liten trenchcoat av morfar och Karin i 1 årspresent men den var lite stor och fanns inte i mindre storlek så vi fick lämna tillbaka den.

Har nu i alla fall fått klart i tjejerna garderober i deras rum. Skönt att ha alla kläder på ett ställe. Är nu i valet och kvalet att flytta in Emma att sova i deras rum också, men det känns lite sådär i och med att Emilia klättrar i Emmas säng och är ju lite väl hårdhänt ibland. Men vi känner att det hade varit skönt att få vårt sovrum mer för oss själva även om de så gärna får komma in till oss såklart. Får se om vi provar i veckan.

Var och skiftade till sommardäck på Volvon i torsdags också och lämnade in vinterdäcken på däckhotellet. Får första förvaringen gratis sedan kostar det 695.- per säsong inklusive skifte och så sköter de om dem och så. De tar ju sån plats här hemma och vi vill inte ha dem liggande i garaget då det är så lätt att de kan bli stulna där. Så nu fick vi plötsligt lite mer plats i pannrummet.

Idag har jag tagit ner listerna i badrummet och skrapat bort lös färg i taket och fått bort all den färg som hade möglat. Det var målat med vanlig takfärg så nu ska det målas med våtrumsfärg, ska nog passa på att måla väggarna samtidigt. Micke och tjejerna var ute och fixade och lekte lite under tiden och sedan lagade de mat. Kändes så gött att komma och sätta sig vid bordet och bara äta, det tillhör inte vanligheterna att Micke lagar maten helt själv.

Ikväll blir det kanske en film och mys med älskling i soffan. Pöss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0