18 år har nu passerat...

I fredags den 6 april så var det 18 år sedan mamma gick bort. Ibland känns det som det var i går det hände. Tänker på henne ofta och funderar över hur livet hade sett ut om hon hade varit kvar hos oss.

Älskar dig mamma och saknar dig!

Påskhelgen har nu snart passerat, bara annandag påsk kvar. I lördags var vi hemma hos goda vänner på kvällen och det var trevligt. Vi var näst intill hela gänget samlat så det var livat. Emilia blev skrämd av en hund som var där, en liten valp på 5 månader som är väldigt glad och busig. Han kom springande mot Emilia och hoppade upp på henne och hon var inte beredd alls och hon ramlade omkull och blev jätteledsen :o(
Tjejerna somnade som stockar när vi kom hem vid 22.30 och sov gott hela natten. Så vi vaknade först vid 9 imorse och gick upp och gjorde oss i ordning, åt frukost och sen bar det av ner till pappa och Karin. Där var också Emilie och Johan så vi åt supergod mat och umgicks. Emilia var lite rädd för katten, men det släppte allt eftersom och hon klappade lite på katten i slutet. Var så himla kul att träffa Emelie och Johan, vi träffas inte så ofta då de bor i Stockholm.

Nu sover tjejerna sen ett par timmar tillbaka och vi ska äta lite Brie ost och kolla någon film.

PS. Emilia har nu varit utan blöja på dagtid i en vecka och hon är så duktig. DS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0