Nya rutiner tar på krafterna!

Nu är det schemaändring för Emma här hemma och det synkar inte så bra alltid. Försöker få dagarna att flyta på med mat, sömn och mat... ja för det känns som man inte gör annat än lagar mat, äter och diskar, Emma sover sen är det dags för mat, äta diska igen och så vidare. Emma har ju fått för vana att hon sover när Emilia somnar för natten, sen vaknar lilla Emma mellan 20-21 och ska bajsa och mysa lite och sen somnar hon igen för att sova hela natten. Hon sover en gång på dagen men jag tror idealet hade varit att sova 2 gånger på dagen, men då måste vi gå upp med tuppen tror jag. Det är väl ett tag nu som det blir lite till och från dag till dag innan det stabiliserar sig igen.

Ringde föresten Bilia igår och skällde lite på dem och sa att vi inte var nöjda med "servicen". De drog av 625 kronor på priset vilket kändes OK. Imorgon ska vi lämna in bilen för att kolla rostskyddet, men det är inte på Bilia som tur är :o)

Har fått pysslat lite här i veckan och det känns bra. Skönt att "fly in i pysselvärlden", Emilia är med lite och pysslar eller så ritar hon eller leker med lera. Hon är också väldigt bra på att hitta på massa bus. 

Nej nu är det snart dags att kolla på "DEBATT" på svt.  




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0