Projekt staket påbörjat!

Värmen försvann och det blev helt plötsligt höst igen!? Nej inte riktigt, men det känns så. Igår så hade vi besök på förmiddagen. Min underbara vän Jennie, hennes sambo Pelle och deras 3 pojkar Felix, Viktor och Valter var här. De bor i Alingsås och vi har inte träffats på över 2 år så det var på tiden att vi fick till det. Det första Jennie sa när hon tittade på Emilia var "Men va gulligt! En liten mini-Caroline". Och Emma är ju en mini-Micke. Deras äldsta och yngsta pojkar är kopior av Pelle och mellanpojken är lik Jennie.
Jag och Jennie lärde känna varandra när vi började gymnasiet och vi har gjort mycket roligt ihop genom åren och nu har vi hus och barn båda två, det är roligt. Vi fikade och pratade och barnen lekte. Det var supertrevligt :o)

När de åkt så åt vi lite snabblunch innan vi gick ut och påbörjade projekt staket. Det var inte så enkelt som vi trodde då planket och lådorna är lite underligt byggda, så vi har fått räkna och ändra och räkna igen och tänka om femtioelva gånger. Fick upp några stolpar igår och det tog sin lilla tid. På kvällen kollade vi på film, såg "Hämden" med Michael Persbrandt. Riktigt bra och gripande film, det var så tårarna började rinna.

Idag sov vi länge, vi vaknade inte förän klockan 10 så det blev sen frukost. Sen så gick Micke ut och började med staketet och så kom hans pappa och hjälpte till. Jag och tjejerna var inne och jag satt och skissade och räknade på staketet. Emilia har haft en riktig gnälldag idag, hon har gråtit och varit sur och gnällig, har inte känt igen henne riktigt. Vi gick ut och hjälpte till med staketet lite och när Emilia stod och grävde lite i blomlådan så skrek hon till och började gråta, så såg vi en humla flyga iväg och Emilia hade blivit stucken. Men det blev inte så farligt, bara lite rött.

Micke håller på att natta Emilia nu och klockan 20.00 ska vi givetvis kolla på VM finalen i hockey SVERIGE-FINLAND.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0