Jag klarade mig undan...

Ryggen klarade sig undan smärta idag, skönt. Micke vaknade med huvudvärk imorse och har inte mått så bra idag, han drack några öl igår och fick känna av det idag. Men efter att ha druckit vatten och tagit en dusch så gjorde vi oss redo och åkte ut till en lantgård där de på söndagar har "öppen gård". De har får, getter, kaniner och höns, lekpark, café och loppis. De hade lammungar, killingar och kaninungar och de var så söta allihop. Emilia var lite försiktig med kaninungarna, vågade inte riktigt klappa dem. Men hon gungade, lekte i sandlådan och provade alla leksakstraktorerna. Innan vi åkte därifrån så åt vi korv med bröd. Mysigt ställe som är perfekt att åka till och vara en stund.

På vägen hem åkte vi till Skokanonen och kikade lite om de hade några skor till Emilia, men det gjorde det inte. Sen köpte vi med oss pizza och åt när vi kom hem. Mickes bror ringde och sa att han och hans tjej och hennes dotter skulle komma förbi. Vi drack kaffe och pratade och Marias dotter som heter Emelie och är 6 år lekte med Emilia, de hade jättekul.

Ikväll har vi tagit det lugnt och kollat på den tredje filmen om Narnia. Nu är det dags att krypa i säng för att orka med en ny dag imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0