Mer och mer!

Vilken dag det har varit. Solen har strålat från en klarblå himmel hela dagen. Efter frukost och Melodikrysset tog vi en skön promenad och gick förbi affären på hemvägen och köpte lite mjölk och bröd. Två semlor fick följa med hem från fiket innan det också så dem avnjöt vi när vi kom hem. Det var riktigt skönt att kunna gå en promenad utan att behöva gå och vara livrädd för att halka omkull.

Nu ikväll har jag haft en hel del onda förvärkar, har precis tagit en dusch och då avtog det en del så vi får se om det kommer tillbaka. Hade varit skönt om det inte sätter igång mitt i natten, men det går ju inte att bestämma över tyvärr.

Micke var på EM och hämtade vår hatthylla idag så den har vi satt upp och det blev jättebra. Nu ska vi ha lite fler hyllor bara och korgar/lådor och lite smått så är hallen klar. Återkommer med foto när det är helt färdigt, hinner väl inte mer nu innan bebis kommer antar jag så ni får ge er till tåls.
Vi behöver sätta upp den nya lampan i skötrummet också för lysröret där nere håller på att gå sönder och det är ju ingen idé att köpa nytt när vi ska byta lampan.

Nej nu får det bli lite avslappning i soffan, kanske en film innan det är dags för sängen.

Pöss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0