Grattis Emilia på 2-årsdagen!!!

Just nu när jag skriver detta så är det 2 år sedan vi var inne på förlossningen i sal 13 och det var då ca 30 minuter kvar till Emilia kom till världen. Tänk vad tiden går fort.
Så idag har vi firat vår stora lilla prinsessa. Vi började dagen med en god frukost och löste såklart melodikrysset :o) Sen var det paketöppning som vi missade ta kort på för vi filmade istället. Vi började med de små paketen som innehöll Play-doh, en Hello kitty "magnetdocka" och en potta till dockorna. Sen kom det stooooora paketet och i det låg det en rutschkana och givet så är det Hello kitty på den med. Denna uppskattades oerhört men vi konstaterade att hon måste ha strumpor och byxor för annars så tar det stopp och hon tippar framlänges. Så efter att ha tagit på sig detta så var det bara att åka och hon fick snabbt kläm på hur hon skulle klättra upp på stegen, sätta sig och väl redo för att åka ner så utbrast hon med ett stort leende "Nu åker jag!" och så åkte hon om och om och om och om och om och om...........igen! Sen åkte dockorna, pottan, bilen, pipmuggen och sen Emilia igen.

Efter att Emilia vilat middag och jag städat i ordning lite så gjorde vi färdigt tårtan. Jag förberedde den igår så det vara bara att garnera den idag.

Det blev jordgubbssylt och vaniljkräm emellan och så blev det grädde runt om, uppe på blev det grädde med mosade hallon i och överst nektarin och kiwi i små bitar.


Klockan 14.30 kom min storebror, med fru och barn. Först blev det paketöppning och i paketen var det en DVD-film med Hello kitty och ett rosa pussel med gissa vem... jajamensan Hello kitty! Så på pusslet var det fullträff på favoritfigur, favoritfärg och favoritleksak. Sen gick vi ner och grillade korv och efter det blev det fika med den goda tårtan. Emilia tyckte det var gott med tårta, det är ju frukt på och det gillar Emilia.

Här fångade vi hela skaran med barn på en bild och alla blev så fina på bilden. Från vänster så är det Emilia, Olivia, Melvin, Emma och Benjamin.

Fångade även min bror och hans fru på bild.

Sen var det fart på barnen, de sprang omkring på gräsmattan och lekte för fullt, de snurrade runt och blev alldeles yra och ramlade om vart annat och det var supersöta allihopa. 18.30 var det dags att säga hejdå. Det har varit en superbra dag med sol, trevligt sällskap och gott att äta. Men vad trötta vi är, blir till att slappa på soffan ikväll.

Grattis än en gång till vår underbara lilla tjej! Vi älskar dig!


Kommentarer
Postat av: Michaela "smaragden"

Men då.. Dagen har bara rullat.. Glömde nästan bort!! Vågar inte smsa just nu, lite sent.



GRATTIS lilla stumpan på 2 års dagen!!

2011-06-04 @ 22:37:13
URL: http://astonrocker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0