Gick som en dans!

Idag har jag och Emilia varit iväg i flera timmar och handlat och kollat lite i affärer. Hon har fått en ny tallrik, en sån där från Babybjörn som är som ett klöver. Vi gick och kollade i klädaffärer på Elins Esplanad och försökte hitta present till Emilias kusin som fyller 3 år nästa onsdag. Fanns inte så mycket så vi får leta vidare. Sen handlade vi mat på Maxi innan vi åkte hem igen. Emilia hjälpte som vanligt till att packa upp maten ur kassarna och så tog hon påsen med potatis och la i sin lilla vagn och gick några varv med innan påsen hamnade på sin rätta plats.

Det är så häftigt att Emilia har lärt sig så mycket saker redan. Det kommer nya saker varje dag. Hon har koll på vart olika saker ska ligga här hemma och pekar glatt ut det för oss. Hon pusslar med sina knoppussel för fullt och lägger dem rätt gång på gång. Hon tittar i böcker med oss och kan peka ut vad saker är på bild. En bok som hon har är det 6-8 bilder på varje uppslag och på de flesta uppslag klarar hon nästan alla bilder. Hon går på pottan flera gånger om dagen och tycker det är superkul. Det är så roligt att följa hennes utveckling som sker varje dag och hon är sååå underbar.

Ikväll när det var läggdags var vi beredda på att få höra skrik i mer än en timme eftersom vi beslutat att hon ska somna i sin spjälsäng igen. Jag har laddat hela dagen för detta och förberett Emilia på det. Kvällsrutinerna gjordes som vanligt och vi låg i stora sängen där hon drack vällingen, borstade sedan tänderna och gick in till hennes rum för att läsa saga. Det har hon inte tid med utan sätter sig i stället vid sitt lilla bord och kikar. Så då blev det godnattpuss och hopp ner i spjälsängen. Blev arga skrik direkt och hon kastade sig runt i sängen, jag släckte lampan och lade mig i stora sängen. Efter ett par minuter blev hon tyst och lade sig ner och inom 10 minuter hade hon somnat. Tror ni jag blev förvånad!? Trodde verkligen hon skulle vara jättearg och skrika och gråta hur länge som helst. Känns skönt för hennes och vår skull att det inte blev så.

Det var allt, ta det kallt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0