Det är inte lätt!

Idag har vi varit hos barnmorskan på rutinkoll. Hjärtljuden låg på 130 slag/minut och magens sf = 31 cm så jag ligger precis på mittkurvan. Nästa gång ska vi ha lite sammanfattning och gå igenom lite inför förlossning och så, känns helt galet hur snabbt tiden går, det är ju inte långt kvar.

När vi var klara så åkte vi en liten tur till Toveks bil och kikade på en bil som vi sett på annons. Skulle komma en kille och kolla på den i eftermiddag så vi får se om den finns kvar, ska ringa imorgon och kolla. Vi behöver ju snart byta bil, men det är så svårt att hitta rätt. Det är så mycket som ska stämma som utseende, utrustning, pris, försäkring och så vidare. Sen måste vi ju prova med barnstol i och se hur det funkar att ha den i baksätet.
De hade fler bilar i samma modell inne så vi åker nog bort i vilket fall imorgon och provar med stolen så vi vet om bilmärke och modell är något för oss.

Har suttit nu och kollat lite olika bilar och motoralternativ och vad de ligger på i försäkring. Billigt är det ju inte. Och dessutom är det dyrare när man har barn också, undrar hur de räknar då? Ja ja, vi får ringa till dem när det blir aktuellt.

Nej nu har Let's Dance börjat.

Åh förresten, Emilia var inte ett dugg skrikig/gråtig när jag la henne förut, det var till och med så hon log innan jag släckte lampan :o)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0