Bilder i en lång rad och lite annat!

Igår var vi ute hela dagen och grejade. Vi gjorde färdigt det sista på staketet, klippte gräset och byggde gungställning. Den blev inte riktigt klar men ska fixa den imorgon om det är uppehåll. Så ska vi komma på ett bra ställe på vår lilla täppa där den kan stå, sen kan Emilia gunga :o)
Idag så har vi varit hos Mickes mamma och fikat. Det var trevligt och Emilia lekte med farmors halsband och var så fin så fin med dem på sig. Vi tittade på lite gamla kort från när de gifte sig och på Micke som liten, alltid kul med gamla kort. När vi kom hem så lagade vi mat och sen kom Fredrik och Thérese förbi med barnen och hälsade på en snabbis. De bor uppe i Örebro så vi träffas inte så ofta. De har två pojkar, den ena är 2 år och 5 månader och den lille är 3,5 vecka. Emilia och Titus fann varandra direkt och lekte bra ihop.

Nattningen med tjejerna går superbra nu. Emma somnar ca 18.45 och sover nu minst 12 timmar och när hon somnat så nattar vi Emilia. Igår nattade jag båda två för att testa och det flöt på som bara den, känns skönt att det fungerar så bra. Emma har även bra rutiner på dagarna med mat och sömn vilket också underlättar. Hon är som Emilia var när hon var i samma ålder.

Emilia ska börja på dansskola vecka 36, Pyttedans heter det och det är för 2-3 åringar. Jag tror att hon kommer gilla det för hon dansar mycket här hemma.

Imorgon ska Micke till KSS och få hjälp att ta sin första spruta. Det är ingen liten nål vill jag lova, den är 3 cm lång och den ska in rätt i låret ner i lårmuskeln. Tur att han bara ska ta den 1 gång i veckan. Det kommer han komma in i snart, hoppas bara inte han får för mycket biverkningar för det är inte så kul. Känns lite nervöst att han ska börja med bromsmedicinerna nu och det är svårt att riktigt greppa att han faktiskt har MS. Men det kommer att bli bra.

Nu kommer det lite bilder, jag börjar med två underbara tjejer som myser...

Förra veckan så var vi ju ute i Örlen och badade. Emma sitter och njuter...

...men kanar lätt ner och gömmer sig under solhatten.

Emilia har kommit upp ur vattnet för en liten fika och jag sitter och fixar inbjudningar till dopet.

Emma sitter med vid matbordet för första gången, roligt att skratta med pappa!

Våra söta tjejer sitter i soffan, så underbara de är!

Emilia sitter i Duplo-lådan och äter vindruvor :o)


Snipp snapp snut så var korten slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0