Den eller den eller den...?

Vi är väl så veliga som man kan bli. Först ska vi ha det ena och sen det andra och sen det ena igen och fram och tillbaka. Oftast så blir det sedan det ena som vi sa från början. Var ju på Babyproffsen i fredags och bestämde oss för en Babytravel syskonvagn som vi skulle hämta i lördags. Men när vi satt och pratade och funderade på fredag kväll och lördag frukost så blev vi mer och mer osäkra. Kände att det var för mycket nackdelar med den som att den tar massor med plats i bilen (jobbigt om vi ska iväg i sommar t ex kusten), den är relativt tung att lyfta ut och in i bilen vilket gör att jag ändå kommer vara låst här hemma ett bra tag då jag inte kan lyfta så tungt på ett tag i och med att mina magmuskler inte klarar av det ännu, sen är den jobbig att få ner för trappan och ut på altanen, vi sitter ju där mycket på sommaren och då är det ju skönt att ha lillan i vagnen om hon sover och sen kände vi även prismässigt att 7300.- är mycket pengar för en vagn med så många negativa bitar. Så vi började forska lite mer i Babyjogger City Select som vi kollade på från början. Vi hade räknat med 11000.- för den och kände att det är vääääääldigt mycket pengar. Men å andra sidan så har den vagnen bara en nackdel och det är att den är lite stum i fjädringen. Vi kollade på Blocket och hittade en del begagnade så vi bestämde oss för att åka till Babyproffsen och titta på den igen. Sagt och gjort så åkte vi dit och kollade på vagnen och kände att "vi vill ha den". Jag frågade om de kunde göra något på priset och då kunde vi få 15% på den om vi köpte skyltexet, vi bestämde att vi ville köpa den. De hade ingen liggdel hemma så den kunde vi inte få rabatt på men den kommer under april månad. Skyltexet bestod av en svart och en röd sittdel och vi ville fundera på om vi ville ha allt i samma färg eller om vi ville ha den som den stod så vi tingade vagnen och åkte tillbaka i söndags och hämtade den. Det blev en röd och en svart sittdel och en svart liggdel. Vi fick vagnen 2000.- billigare än vad vi räknat med, dels på grund av rabatten och sen hade vi tidigare räknat med att köpa en adapter för att kunna sätta babyskyddet på vagnen. Så nu har vi vagnen vi ville ha från början och det känns bra.

I lördags ringde Mickes syster och ville komma förbi och träffa lillan. Micke sa till henne att vi inte ville att Maja skulle vara för nära lilla och pussa på henne och så, han sa att det var för att Maja nyss varit sjuk och att det fortfarande är risk för RS-virus. Då tyckte Mickes syster att det var bättre att de kommer en annan dag för Maja är så förstjust i små bebisar och de kunde inte garantera att hon inte skulle vara nära och pussa. Jag trodde jag skulle svimma när Micke sa vad hon sagt, ska man inte kunna säga till ett barn på 3 år att h*n inte får göra vissa saker??!! Vi vill inte att någon mer än vi pussar och snuttar på lillan då hon är så liten. Så jag sa till Micke när hans syster var i telefon att då får de vänta länge med att träffa lillan för Maja ska inte vara och pussa på henne på ett bra tag. Vet inte om de blev sura, men det är väl upp till dem. Och jag förvånas över att de inte skulle kunna tala om för Maja att hon får vara på lite avstånd från lillan eftersom hon är så liten och så vidare. *suck*

Idag har Björn, Elisabeth och Hanna, 3 år, varit här och hälsat på och fikat lite. De ska ha en liten bebis i mitten av april och Hanna var så nyfiken på lillan. Men inte behövde hon vara på och pussa utan kunde fint nöja sig med att klappa lillan på huvudet.

Lillan har för övrigt fått ett namn, hon ska heta Emma! Har kallat henne lillan ett tag nu så det hänger väl kvar ett tag innan man vänjer sig, vet det var samma med Emilia.

Nej nu ska jag ge mig från datorn...

Kommentarer
Postat av: michaela Smaragd

Hejsan Emma <3 Du ser ut som en liten Emma.

Jag tycker det är självklart att man skall kunna säga till en 3 åring by the way

2011-04-05 @ 11:10:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0