Upp och ner, upp och ner och åttonde tanden!

Trappan är ingen match och inte heller soffan. För Emilia alltså. Trappan har hon fått lära sig eftersom jag inte ska lyfta och bära så mycket så hon klättrar upp och nerför kasar hon på rumpan. Visade henne ett par gånger och sen fixade hon det helt själv, jag är en stolt mamma. Soffan då? Det lärde hon sig idag, jag stod ute i köket och lagade lunch och tittade ut i vardagsrummet, där står Emilia i soffan med världens leende, jättestolt! Vi har ju visat henne hur hon ska ta sig ner från vår säng så hon gör likadant när hon ska ner från soffan, så jag är inte så orolig att hon kan ta sig upp. Men nu var det slut på att "gömma" saker uppe på ryggstödet på soffan så nu får vi hitta nya gömställen för fjärris och annat.
Knacka är en annan sak hon är duktig på, hon putter gärna igen dörrar och putter upp dem igen, tar nog lite tid innan hon når till handtaget dock. Bläddrar i sina böcker gör hon ofta och tittar och ser intresserad ut. Bland det gulligaste hon gör nu är nog att hon tar sin älskade nalle som hon fick av sin plastmoster Emelie på dopdagen, sen går hon och lägger sig i kuddhögen vi har ordnat till henne på golvet och så ligger hon där och myser.
Det hon ägnar mest tid åt är nog ändå åt att gå, gå, gå, gå, gå och gå lite till. Övning ger färdighet. Den åttonde tanden har spruckit igen nu också, har inte riktigt listat ut vilken plats tanden har för det är inte populärt att titta i munnen på fröken.

Annars då? Jo då, "blödningarna" håller i sig, magen växer och dagarna rullar på. I tisdags var vi på Öppna förskolan, det var inte så roligt då vi bara var 4 stycken där varav två 5-månaders bebisar och en 18-månaders pojk, men han var rätt blyg. Blev inte kvar där så länge. Nästa gång vi ska dit är det sång, det ska bli kul för då är det säkert lite mer folk. Sen ska vi gå dit på fredagarna ibland också för då har de pyssel och det kan ju vara lite roligt.

Idag ska vi bort till Bilia och hämta en ny V70 som vi ska låna och provköra i helgen. Blir nog inte aktuellt med ny bil just nu, men vi vill veta lite om det är något som vi ska börja planera för. Ska bli roligt att köra en ny bil :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0