Thaibuffé!

Mycket trevligt kalas vi var på. De bjöd på hemlagad thaibuffé och det var SÅÅÅÅ himla gott. Vi som hade tänkt åka till Orient Palace och köpa thaimat på väg hem från kalaset behövde inte det för vi var mätta och belåtna och vi fick med oss mat hem till och med så nu slipper vi laga mat imorgon.
Emilia visade upp sina färdigheter i krypning och charmade alla på kalaset. Det var hennes sysling som fyllt 2 år och hon visade Emilia hur man gör kullerbytta och hoppas omkring, Emilia är ju dock något för liten för det än, men så småning om så kan hon också göra det. Vi hann in till stan och hittade en fin tröja till födelsedagsbarnet och vi kom i tid till kalaset, imponerande gjort må jag säga.
När det var dags att åka hem var Emilia så trött så trött, ögonen gick nästan i kors och väl hemma så åkte pyjamasen på direkt och det blev saga och välling innan hon somnade gott i sin säng. Jag och Micke slängde oss på soffan och jag har stickat lite på ett par benvärmare till Emilia. Kanske blir en film innan sängdags.

Kärlek till er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0