Lördag och dax för kalas igen!

Igår så hände det något bra. Willy åkte ur Let's dance och RÄTT par gick till final. Inte för att jag inte tycker om Willy, han har verkligen bjudit på underhållning och han är en supercharmig person. MEN han kan inte dansa så som Claudia och Mattias kan. Kommer hålla tummar och tår för Claudia i finalen eftersom jag tycker att hon har varit så himla duktig på allt hon gjort i programmet och Mattias är en värdig tvåa.

Idag ska vi på kalas igen. Det kanske verkar som om vi inte gör annat än går på kalas i tid och otid, men lite annat hinner vi med också. Vi ska iväg och köpa present innan kalaset med, hoppas vi hinner bara för Emilia sover nu och så ska hon äta innan vi kan åka så det blir nog en snabbshopping för 15.00 börjar kalaset.

Emilia har börjat vinka lite, det ser så sött ut när hon viftar med sin lilla hand. Hon har även hittat en ny betydelse för klubben VVS, det kan förutom Våga Vägra Sova stå för Våga Vägra Strumpor. Vi vill att hon ska ha strumpor på sig för hon blir så irriterad på ovansidan fötterna när hon kryper annars. Men Emilia är INTE inne på samma spår. Hon drar och sliter i sina strumpor tills de åker av eller hon trillar baklänges i golvet och gråter en skvätt. När hon fått av sig en strumpa så viftar hon stolt med den och jollrar så sött.

Första antydan till att säga mamma har vi också hört nu, ma ma ma ma ma säger hon ibland. Så nog är det på G alltid. I övrigt är det na na na na, da da da da, ne ne ne ne, aj aj aj aj som hon använder sig av.

Nej nu ska jag göra mig klar så vi kan åka iväg om så fort Emilia vaknat och ätit.


Kommentarer
Postat av: Michaela/ smaragd

hahahaha mm vvs :P



kul med mamma =)



kram

2010-03-20 @ 15:11:37
URL: http://astonrocker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0