Så vackert med sommarbröllop!

Klockan 16.00 igår ringde klockorna och kantorn började spela och in kommer brudparet. De var så fina när de gick in i kyrkan fram till altaret där de blev vigda till man och hustru. Utanför kyrkan blev det traditionell riskastning och såpbubblor, gratulationer, kramar, tårar och fotografering. Brudparet åkte sedan iväg med ett stort leende på läpparna i en vacker gammal bil. Alla gäster tog sig till festlokalen och fick välkomstdrink och skrev i gästboken. Sen anlände brudparet och vi skålade och hurrade för dem.
Det serverades sedan 3-rätters middag och det var så himla gott. Bra bordsplacering var det, vi hamnade med vänner som vi inte träffar så ofta och hann och prata massor med dem vilket var riktigt kul. Sen var det bröllopsvals och de var så duktiga, de har gått danskurs och dansade till "Nothing else matters".
Jag begav mig hemåt runt 23.30 och Micke stannade kvar längre.

Här är vi redo för fest :o)


Idag har vi tagit det väldigt lugnt, vi åt frukost ute på altanen innan pappa och Karin åkte hem. Sen har vi suttit ute och slappat mest hela dagen, Emilia har krupit runt på gräsmattan och hon ställer sig upp nu mer och mer och släpper taget och håller balansen riktigt bra. Men ska hon gå så är det gåvagnen som gäller, hon gick omkring med den ute på gräsmattan och tyckte det var så roligt. Vi har förevigat det på film.

Nu ska vi ta och kolla på en film, jag får skriva mer imorgon.

Kram och sov gott sen...

Kommentarer
Postat av: Michaela/ smaragd

Vad fina ni var! Man skall icke överglänsa brudparet.. Glömde ni det ;) Har ni ingen vett o etikett? :P



puss

2010-07-04 @ 23:06:49
URL: http://astonrocker.blogg.se/
Postat av: Åsa

Så fina ni är!!

2010-07-05 @ 12:12:13
URL: http://eklund84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0