5 år firades på Läckö slott och Spiken!

Idag ringde klockan strax efter tuppen och det var dags att gå upp och packa iordning oss, väska och picknick för dagens äventyr. Innan vi åkte åt vi frukost och sen packade vi ut i bilen och styrde resan mot Lidköping och Läckö Slott. Lite besvikna blev vi när vi kom dit då det var avspärrat en hel del eftersom Diggiloo-turnen skulle vara där ikväll. Men vi gick och tittade lite och det är väldigt fint gammalt slott. Finns en båt man kan åka med ut i skärgården, men den var inställd idag så det blev ingen tur med den.


Här går Micke och lillan i sin nya vagn.


Vi åkte sedan vidare till Spiken fiskeläge. Där åt vi sommarbuffé som smakade underbart gott, det var olika sorters sill, kall- och varm rökt och gravad fisk, räkor, lamm och massa gott. Både vi och Emilia åt oss mätta på allt detta goda. Men det var ju rätt dyrt för vad man orkade äta, 195 kronor per person inklusive dricka, kaffe och kaka. Men det var en väldigt fräsch buffé så det fick det vara värt.

Efter denna mättande buffé så gick vi runt på Spiken och kikade lite innan vi köpte lite glass. Sen gick vi till bilen och Emilia hade somnat i vagnen. Försiktigt lyckades vi lyfta över henne till bilstolen utan att hon vaknade och vi åkte in till Lidköping. Vi åkte till Rydéns Outlet och kikade lite men hittade inget så då åkte vi till Micke's mormor och morfar och fikade lite och gick en sväng på campingen.

Nu är vi hemma igen efter en varm skön dag, har varit en bra dag men vi är trötta. Får se hur vädret blir i veckan och utifrån det se vad som händer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0