Du "anonym" som kommenterat

Läs vad jag skriver, det är INTE 2-åringen som irriterar mig utan föräldrar som pratar på samma sätt som barnet. Vad är det som är så otydligt?

Och jag skriver saker om min dotter som gör mig stolt, vilken förälder gör inte det?? Därav skrev jag vad fotografen sagt. Och det är inget som är känsligt som jag frågat om utan jag försöker förklara vad jag menar, men det verkar inte fungera så bra.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är ju inte riktigt klok, vad tror du att du ska få för kommentarer när du skriver såna dumheter!

Man kan vara stolt över sitt barn givetvis, det är vi alla även jag. Men det får ju inte gå till överdrift eller? Hon är ju perfekt din lilla stjärna, men hon kommer antagligen inte heller kalla sig själv Emilia dom första åren, hon kanske t.o.m också kommer kalla sig själv Ella, vem vet. Men då går väl du i tusen bitar kan jag tro!?

2010-01-28 @ 11:42:54
Postat av: Caroline (blogginnehavaren)

Nej jag kanske är riktigt klok, eller så kanske min syn på barnuppfostran är annorlunda än din helt enkelt. Men problemet för dig är ju att du verkligen inte vill förstå vad exakt det är som stör mig, även fast jag förklarat det flertalet gånger. Och ja, jag råkar vara en människa som faktiskt kan tala om saker som irriterar mig, sen må det vara bagateller i andras ögon men det är inget jag skäms för. Och jag kommer fortsätta "skryta" om min dotter och är det så att du inte klarar av det så tycker jag att du kan låta bli att läsa min blogg. Du kan ju ens stå för dina åsikter eftersom du håller dig anonym.

2010-01-28 @ 14:49:54
URL: http://mammatill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0