Shoppa shoppa det är kul!

Men först: DE TOG GULD!!! Fatta vad coolt att curlingdamerna försvarade sitt OS guld genom att slå Kanada. Det är såååå häftigt. Kollade inte på hela finalen inatt för jag var så trött så ögonen gick i kors, men kollade de fyra första rundorna men jag förstår inte alltid hur reglerna är, det är ju en hel vetenskap. Imorse när jag vaknade så var det första jag frågade Micke, som givetvis satt uppe och kollade på hela finalen, "Tog dom guldet?"

Idag har vi varit iväg på äventyr hela familjen, mycket trevligt. Efter melodikrysset så gjorde vi oss klara och åkte iväg. Först till en möbelaffär som hade 50% på ALLT, där köpte vi en snygg lampa till köket som kostat 599 kronor och fick den således för 299 kronor. Sen åkte vi bort till Elins Esplanad och åt först lunch innan vi kikade lite i affärer. Köpte en jeanskjol till Emilia som hon ska ha till sin fina jeansväst som hon fick häromdagen.


Hittade väldigt mycket fina kläder både på H&M, Lindex och Kappahl faktiskt. Men just nu behöver Emilia inte så mycket kläder så det får vänta lite. Vi hade tänkt åka bort till Stallsiken också, men klockan går ju fort när man har roligt så vi struntade i det idag. När vi kom hem igen så kom Micke's mamma och pappa hit på lite fika. Emilia fick en lära-gå-vagn med Hello Kitty på, en sån har vi tänkt köpa. Så fick hon en istället :o) 


Tänk när vår lilla tjej ska gå omkring med denna söta vagn här hemma :o) Men det dröjer väl ett tag ännu. Hon kanske ska lära sig krypa först eller så hoppar hon över krypandet och hasar sig fram istället. Vi får väl se, hon gör ju sina försök till krypande här hemma nu.

Snart ska Emilia sova och en av Micke's kompisar kommer hit och hälsar på ikväll. Blir väl lite OS och någon film. 

Kärlek till er alla! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0