Ingen Internetåtkomst!

Detta meddelande har stått på vår dator flera gånger det senaste och vi hittar inget fel. Det går bara inte att gå ut på Internet. Sen helt plötsligt så fungerar det igen. Ska ringa Telia imorgon och fråga vad det är som strular. Men nog om det.

Igår kväll så hade vaknade Emilia ett par timmar efter vi lagt henne och hon var jätteledsen. Hon grät och grät och var bara lugn när hon var i min famn. Tog tempen och hon hade då lite feber så hon fick en alvedon och då somnade hon till slut om när jag la henne i sängen. Imorse hade hon lite feber kvar, men det gick bort under dagen. Det skär i hjärtat när hon gråter så som hon gjorde igår, det har inte hänt många gånger men de gånger det händer är det jobbigt. Man kan ju inte mer göra än att bara hålla om henne och finnas där.

Vi var hos Micke's syster och hälsade på förut, de har flyttat till hus och vi var ju tvugna att gå husesyn. Jättefint hus har de köpt. Vi köpte med thaimat som vi åt där också och Micke's mamma och pappa kom förbi en liten sväng med. När vi kom hem somnade Emilia så gott och nu ska jag med sova. 

Kärlek till er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0