Smart? Nej, knappast.

Satt just och kollade igenom digitalkameran och raderade bilder som jag lagt över till datorn. Sen gick det i bara farten att jag raderade bilder som inte var överlagda. Smart? Nej, knappast inte. Som tur va var det bara 3-4 bilder och det kommer säkert tillfälle att ta liknande bilder igen.

Annars är det som det varit de senaste 3 veckorna. Jag mår skit, ångest var dag och börjar få riktigt ont i kroppen av detta också. Alldeles matt i kroppen helt orkeslös. Önskar det fanns nåt jag kunde göra för att bara få må bra igen. Det är massa tankar som snurrar i mitt huvud som jag inte vill gå in djupare på här i bloggen, de får stanna utanför. Men det är jobbiga tankar som jag hoppas försvinner snart.
Känner att det är så svårt att gå på som vanligt och prata med familj och vänner, jag har inte orken och känner mig hemsk. Men jag orkar verkligen inte, vill bara vara för mig själv. Känns som om jag bara gör dem i min närhet ledsna så då är det bättre att jag håller mig för mig själv. Och snart är det jul och då ska man ju umgås med familjen och bla bla, men jag vill inte fira någon jul just nu. Jo, om jag kan få bestämma hur allt ska vara så jag slipper att gå och irritera mig på allt som jag vet att jag kommer göra i det tillstånd jag är nu. Jag kommer känna mig tvungen att vara glad och det kommer bli riktigt jobbigt. Tänk om jag bara känner för att gråta? Hade det varit min pappa och så vi skulle fira med så hade det varit lugnt, men nu är inte så fallet. Så jag får väl helt enkelt tvinga mig själv att inte bli ledsen. Men nog om detta för idag.

Igår satte vi i alla fall upp den nya belysningen i köket. De lamporna vi köpte från IKEA har ju krånglat och det var vara hälften som lyste. Så igår fick vi upp de nya och har nu full belysning över bänken i köket. Men det var ingen lätt match vill jag lova. Vi hade ju inte fått med rätt grejer så jag fick åka och byta och sen gjorde vi ett försöka att koppla det, men då fungerade det inte. Så jag fick åka tillbaka till affären och höra med dem vad vi gjorde för fel och fick då klart för oss vad vi gjort fel. Så tredje gången fixade vi det.
Emilia var med och klättrade på stolar, drog i sladdar och stal skruvmejslar. Efter att hon sovit middag fick hon fullt upp med fruktfatet som vi ställt på köksbordet. Så där satt hon nyvaken, ruffsig i håret och plockade med clementinerna och visade magen.



Jag skulle så gärna vilja göra om designen här på bloggen och få den att se lite fräschare ut, men jag hittar inte tiden och orken. Får se om det blir något jag gör det närmaste eller om det får vara som det är.

Nu ska jag göra nåt annat än att sitta här.

Kommentarer
Postat av: Michaela/ smaragd

sammma här.. Dem andra mår bra, jag mindre bra... Men får lov att gå ... puss

2010-12-13 @ 19:19:32
URL: http://astonrocker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0