Var på shoppingtur igår...

...till IKEA i Jönköping. Köpte massa saker till Emilia's rum. Och otroligt nog så fanns allt på lager, det brukar ju alltid vara något som är slut annars.
Och jag måste säga att jag är såååå imponerad av Emilia. Hon sov en kort stund i bilen på väg till Jönköping och vi kom fram vid strax innan 13.00, då gick vi och fikade lite och Emilia åt lunch, sen satt hon i den där kundvagnssitsen hela tiden vi gick på IKEA och plockade saker och vi kom ut från kassan klockan 17.00 och då var det dags för middag för fröken. Och under dessa fyra timmar säger hon inte ett enda missnöjt ljud, hon skrattar och jollrar för fullt och är inte missnöjd en enda gång. Hon sov sedan en kort sund i bilen på väg hem och väl hemma blev det lite lek och bus innan kvällsrutiner och hopp i säng. Hon somnade så fort hon la huvudet på kudden. Så trött efter en hel dag på IKEA med mamma och pappa.

Igår kväll låg både jag och Micke utslagna i soffan och kollade på "Talang" och sen en film innan vi stupade i säng. Och idag blev de sovmorgon för hela familjen och sen frukost. Härligt :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0