Vi hade dop... (2009-09-06)

...den 6 september. I samma kyrka som vi gifte oss, samma präst och samma lokal. Vi bjöd massor med folk, vi kunde inte dra gränsen så vi bjöd in all släkt och vänner, men som tur var så kom inte alla. Det räckte med de 45 som kom, det var jobb nog så då vet vi det till nästa gång.

Men det blev lyckat. Emilia var så fin i sin klänning, den var något stor till vår lilla tjej men ack så söt hon var. Hon sa inte ett knyst i kyrkan och det roligaste av allt var när hon skiner upp i ett stort leende när prästen döpte henne

Emelie ("moster") och Joacim (farbror) var faddrar och Emelie läste en jättefin dikt i kyrkan. Det var nästan så jag började gråta, men jag höll mig från tårarna.

Efteråt var det fika och det kändes inte som vi fick en lugn stund och än mindre hann vi prata med alla gästerna. Emilia vandrade från famn till famn innan hon somnade undertidensom vi öppnade presenterna. Hon fick bland annat två fårskinn, guldhalsband med en ängel, kläder, presentkort på P.O.P och fotografering och massa mer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0