Letar som en galning

Ska ju ha middag här på nyårsafton. Elisabeth, Björn och lilla Hanna kommer hit och vi ska bjuda på 3-rätters middag. Vi ska ha oxfilé, om de nu har det när vi handlar, annars får det bli fläskfilé. Men så är det ju det där att man ska ha något till köttet med. Försöker hitta något på Internet men det är så komplicerade recept med ingredienser som man inte kan få tag på. Men välkomstdrink har jag hittat en god i alla fall och hur köttet skall tillagas. Nu återstår förrätt, tillbehör till köttet, dessert och lite snittar till välkomstdrinken.

Vi har städat idag med, plockat iordning i vårt kaos här hemma, lite bättre blev det väl, men mitt kontor ser mer ut som ett förråd än ett kontor. Grejerna som ska upp i köket står ju där inne, men vi ska väl försöka bli klara med det snart.

Micke betalade räkningar förrut och så kollade han avin för ett av lånen, i rutan med summa att betala stod det 225 581 kronor. Tror ni vi fick en chock eller!? Ringde banken och hörde med dem, det var att lånet gått ut så de sköt fram det till januari så får vi gå in till banken och fixa om det lånet. hade varit fint att betala in en sån summa på en gång.

Nu ska det stekas pannkakor och lillan ska få bada lite och ta tempen, hoppas febern håller sig borta.

Kärlek till er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0